'Sapanca Gölü Hayalet Ağların Temizlenmesi ve Balıklandırma Projesi'

Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAMADER)'in, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, Kocaeli Kent Konseyi, YEDEP (Yerel Destek Programı) kapsamında hazırlamış olduğu “Sapanca Gölü’nün Korunması ve Sürdürülebilir Ekosistem İçin Hayalet Ağların Temizlenmesi ve Balıklandırma Projesi” gerçekleştirildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubemiz başta olmak üzere, Kartepe Belediyesi, Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Balıkçılık ve Su ürünleri Şube Müdürlüğü, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Kartepe Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KOSABDER) ve Uzuntarla Adige Kültür Derneği projenin işbirliğinde yer aldı.

Programa; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, Kartepe Belediyesi Başkanı Mustafa Kocaman, Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Murat Coşkun, KAMADER Başkanı Engin Uztürk, dernek üyeleri ile işbirliği temsilcileri katıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Sarıaslan da hayalet ağ temizleme etkinliğine katılım sağladı.