Başkanımız Vedat Doğusel, KOTO'nun Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Gerçekleştirdiği Meclis Toplantısına Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel ve Meclis Üyemiz Cihangir Kartay, 26 Ekim 2023 Perşembe günü Kocaeli Ticaret Odası'nın Cumhuriyetin 100. Yılına özel sergiyle düzenlediği meclis toplantısına katıldı.

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Burhan Kasım Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile oda yöneticileri ve Meclis Üyeleri katıldı.