Başkanımız Vedat Doğusel ve Yöneticilerimiz, Emekli Oramiral Metin Ataç’ı Ziyaret Etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, Emekli Oramiral ve Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Üyesi Metin Ataç’ı ziyaret etti.

İstanbul Fenerbahçe Orduevi’ndeki ziyarete, Osmanlı Arşiv Araştırmacısı-Yazar Süreyya Atilla Sağlamçubukçu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Sarıaslan ile Şube Müdürümüz Ünal Kalcı iştirak etti.

Gerçekleşen toplantıda, Kocaeli’de yapılması planlanan; Uluslararası Denizcilik Sempozyumu, Kocaeli Denizcilik Müzesi ile Kocaeli Marmara Kıyı Ticareti Araştırması konuları üzerinde bilgi alışverişinde bulunuldu.