Bosphorus Boat Show Tekne, Tekne Ekipman ve Aksesuarları Fuarı İstanbul'da Açıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, 21 Ekim Cumartesi günü, MarinTurk İstanbul City Port Pendik’te düzenlenen, Bosphorus Boat Show Tekne, Tekne Ekipman ve Aksesuarları Fuarı’nın açılışına katıldı.

Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği (YATED) organizasyonu, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’nin (GİSBİR) ana sponsorluğunda gerçekleştirilen fuarın açılış törenine, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Adnan Naiboğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Orhan Gülcek, Barış Türkmen, İsmail Görgün, Kocaeli Şube Başkanımız Vedat Doğusel, Meclis Üyelerimiz, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Başkanı Murat Kıran, Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği Başkanı Murat Bekiroğlu, denizcilik sektörü temsilcileri ve ziyaretçiler katıldı. Tamer Kıran ve beraberindeki heyet, açılışın ardından Odamız standını ziyaret etti, fuarı gezerek incelemelerde bulundu.

Programa, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel de katıldı.