Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Fatih Yalçınkaya, Başkanımız Vedat Doğusel'e İade-i Ziyarette Bulundu

Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Fatih Yalçınkaya, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel’e iade-i ziyarette bulundu.

Şube hizmet binamızda icra edilen ziyarete; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Can Özgülenç, Meclis Üyelerimiz ile STK Temsilcileri iştirak ettiler. Başkanımız Vedat Doğusel, ziyaretlerinden dolayı Yalçınkaya’ya teşekkür ederek, Kocaeli’nin deniz ticaret hacminin daha da artması adına işbirliği içerisinde çalışmaya devam etmeye hazır olduklarını söyledi.

Program, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.