Fildişi Sahili Kobi Konfederasyonu İle SOGEDI Devlet Şirketinden Oluşan Heyet, Şubemizi Ziyaret Etti

Fildişi Sahili CPU-PME.CI, (Kobi Konfederasyonu) ile SOGEDI devlet şirketinden oluşan heyet, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubemizi ziyaret etti.

Şube hizmet binamızda gerçekleşen ziyarete; CPU-PME.CI (Fildişi Sahili Kobi Konferasyonu) Başkanı Dr. Diomande Moussa E. Farakhan, Türkiye Bölgesi Başkan Yardımcısı K. Brou Sebastien, SOGEDİ, (Fildişi Sahili Endüstriyel Alt Yapı Yönetim Geliştirme Devlet Şirketi) Genel Müdürü Diomande Mamadou, Formlarda Sorumlu Danışman Coulibaly Epse DOSSOU Noura Senouci Naffoungo, Pazarlama ve Strateji Araştırma Görevlisi Alexandrine Emmanuella Hien, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Sarıaslan, Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, Başkan Yardımcımız Can Özgülenç, KOSGEB Kocaeli Doğu Müdürlüğü Müdürü İbrahim Ustaömer, KOSGEB Kocaeli Batı Müdürlüğü Müdürü Hakan Demirci, Meclis Üyelerimiz ile denizci paydaşlarımız katıldı.

Toplantıda söz konusu heyetle; firmalarımız başta olmak üzere bölgemizin tanıtılması, yeni iş birlikleri tesis etme, yeni iş ve yatırım fırsatlarını araştırma ve ortaklık hedeflerini belirlemeye yönelik bilgi alışverişinde bulunuldu.