İMEAK Deniz Ticaret Odası Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası’nın (DTO) Ekim ayı Meclis Toplantısı, 3 Ekim 2024 Perşembe günü, Oda’nın Meclis Salonu’nda yapıldı.

Meclis Başkanımız Başaran Bayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler görüşüldü. Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran yaptığı konuşmada sektörel ve ekonomik konularda değerlendirmelerde bulundu.

Meclis toplantısında Tamer Kıran, Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Alan Şefi Yavuz Turna’ya denizcilik eğitimine katkılarından ötürü plaket takdim etti. Sürdürülebilirlik İhtisas Komisyonu Başkanı Serdar Akdemir de PRÜ’de düzenlenen “Denizcilikte Yeşil Dönüşüm Zirvesi” hakkında değerlendirmelerde bulundu, katkılarından ötürü Odamız Yönetimine teşekkürlerini iletti.

Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç, Meclis üyelerine geride kalan turizm sezonuna dair kapsamlı değerlendirmelerde bulunarak bilgi verdi. Kerte Shipping Şirketi’nden Broker Uluç Kedme, “Navlun ve Gemi Alım Satım Piyasaları” ile ilgili Meclis Üyelerimize sunum yaptı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel de meclis toplantısına iştirak etti.