İMEAK Deniz Ticaret Odası Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odamızın Haziran Ayı Meclis Toplantısı, 1 Haziran 2023 Perşembe günü Odamız Meclis Salonu’nda yapıldı. Meclis Başkanımız Başaran Bayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü ve onaylandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, güncel ve ekonomik gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Kıran, Cumhurbaşkanı Seçimi İkinci Tur Oylaması sonucu bir kez daha milletimizin teveccühünü alarak görevini 5 yıl daha sürdürmeye hak kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti, yeni dönemde sağlık ve başarılar diledi. Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni etti.

Tamer Kıran, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu’nda 4 yıl süreyle yeniden Başkanlığa seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da tebrik etti.

Yeni dönemde Odamızı temsilen kendisinin de Başkan Yardımcısı olarak görev alacağını belirten Tamer Kıran, bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de TOBB çatısı altında hem denizciliğimizin hem Türk iş dünyasının gelişimi ve ilerlemesi için çalışmalar yapmaya elinden geldiğince gayret edeceğini söyledi. Toplantıda, Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu da "Türkiye ve Dünya Ekonomisi; Göstergeler ve Gelişmeler" konulu bir sunum yaptı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel de, meclis toplantısına katılım sağladı.