İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubemizin Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubemizin Şubat Ayı 17. Olağan Meclis Toplantısı, 27.02.2024 Salı günü, İzmit Gemi Trafik Hizmetleri Operasyon Amirliği Tütünçiftlik Yerleşkesi Toplantı Salonu’nda icra edildi.

Meclise; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Soner Esmer, İzmit Gemi Trafik Hizmetleri Operasyon Amiri Berat Dağkıran, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kocaeli İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ayhan Pehlivan, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aykan Karademir, Meclis Üyelerimiz, eğitimciler ile denizcilik paydaşlarımız katıldı.

Yöneticilerimiz meclis toplantısı öncesi, İzmit Gemi Trafik Hizmetleri Operasyon Amirliği Tütünçiftlik Yerleşkesi’nde inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan meclis toplantısının açılış konuşmasını Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı yaptı. Aracı, Meclisimizi ağırlayan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ile İzmit Gemi Trafik Hizmetleri Amiri Kaptan Berat Dağkıran ve ekibine teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel yaptığı konuşmada, ekonomik değerlendirmelerde bulundu. Başkanımız, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen, İMEAK Deniz Ticaret Odamızın da katkılarıyla Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen, ‘MARMARAKAF’ın önemine vurgu yaptı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubemizin Şubat Ayı 17. Olağan Meclis Toplantısı, İzmit Gemi Trafik Hizmetleri Operasyon Amiri Kaptan Berat Dağkıran’ın tanıtım sunumu, Kocaeli’deki deniz kazası, arıza, diğer olay ve ihlal verilerini içeren bilgilendirmesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kocaeli İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ayhan Pehlivan'ın, ‘İstihdam Teşvikleri’ konulu sunumlarının ardından, üyelerimizin sektörel görüş ve önerilerini aktarması ile sona erdi.