İMEAK Deniz Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası’nın (DTO) Mart ayı Meclis Toplantısı, 7 Mart 2024 Perşembe günü yapıldı.

Tuzla’daki TÜDEV Deniz Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda İMEAK DTO Meclis Başkanı Başaran Bayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Odamızın 2023 Yılı Bilanço ve Kesin Hesabı görüşülerek onaylandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran yaptığı konuşmada, bilanço ve kesin hesabın onaylanması dolayısıyla Meclis üyelerine teşekkür ederek, güncel ve sektörel değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Kıran, 6 Şubat depremlerinden sonra bölgenin en önemli ihtiyacı olan kalıcı konut yapımına katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nce (TOBB) başlatılan “İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası”na destek için İMEAK Deniz Ticaret Odası merkez ve tüm şubeleri adına daha önce 75 milyon TL olarak açıkladıkları yardım tutarını Yönetim Kurulu kararıyla toplam 150 milyon TL’ye çıkarmaya karar verdiklerini bildirdi.

Toplantıda, Odamız Yönetim Kurulu Danışmanı Prof. Dr. Mustafa İnsel, “İklim Değişikliği Tedbirlerinin Denizcilik Sektörüne Etkileri” başlıklı sunum yaptı, Meclis Üyemiz Kaptan Semih Dinçel de “Navlun Piyasaları” hakkında bilgi verdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel de, Meclis Toplantısına katılım sağladı.