İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın 10. Dönem 3. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Gerçekleştirildi

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın 10. Dönem 3. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı, 20 Ekim 2023 Cuma günü, Piri Reis Üniversitesi Rıdvan Kartal Konferans Salonu’nda yapıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran’ın başkanlık ettiği toplantıya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (UAB) Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salih Tan, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Mustafa Bankaoğlu, Meclis Başkanımız Başaran Bayrak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Şube Yönetim Kurulu ve Meslek Komiteleri Başkan ve Üyeleri ile müzahir kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Odamızın Müşterek Meslek Komiteleri Başkanları ve Üyeleri söz alarak sorunlarını dile getirdi, Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar da üyelere yanıt verdi. Toplantının sonunda Tamer Kıran ve Başaran Bayrak, Durmuş Ünüvar’a gemi maketi takdim ettiler.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel de toplantıya katılım sağladı.