İMEAK Deniz Ticaret Odası Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası’nın (DTO) Nisan ayı Meclis Toplantısı, 4 Nisan 2024 Perşembe günü, Oda’nın Meclis Salonu’nda yapıldı.

Meclis Başkanı Başaran Bayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler görüşüldü. Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran yaptığı konuşmada sektörel ve ekonomik konularda değerlendirmede bulundu, Mart  ayı faaliyetleri hakkında da Meclis üyelerine bilgi sundu.

Toplantıda, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu,  ”Türkiye ve dünya ekonomisi; göstergeler ve gelişmeler” konulu sunum yaptı. Expomaritt Exposhipping Fuarlar Müdürü Semih Etyemez de 18-21 Şubat 2025 tarihlerinde Odamız adına İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Expomaritt Exposhipping İstanbul Fuarı ile ilgili Meclis Üyelerimize bilgi verdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel de meclis toplantısına iştirak etti.