İMEAK Deniz Ticaret Odası Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Odamız Ocak ayı Meclis Toplantısı, 11 Ocak 2024 Perşembe günü yapıldı. Meclis Başkanımız Başaran Bayrak başkanlığında Oda Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler görüşüldü. Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran yaptığı konuşmada sektörel ve ekonomik konularda değerlendirmede bulundu. Toplantıda, Ekonomist Dr. Can Fuat Gürleser, “Dünya ve Türkiye Ekonomisi, 2024 Beklentileri” konulu sunum yaptı. Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oral Erdoğan, 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla Uluslararası Klaslama Kuruluşları Birliği’nin (IACS) 12. Üyesi olarak kabul edilen Türk Loydu’nun çalışmalarını anlattı. 27 No’lu Tanker Taşımacılığı Meslek Komitesi Başkanı Şinasi Onur da Çevre Cezaları ile ilgili Meclis üyelerine bilgi verdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel de meclis toplantısına katılım sağladı.