KOBİ'ler ve Teknoloji Firmaları Kocaeli'de Buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ev sahipliğinde, Kocaeli Sanayi Odası, Körfez Ticaret Odası ile Gebze Ticaret Odası paydaşlığında, 'Akıllı KOBİ Kocaeli Dijital Dönüşüm Konferansı’ düzenlendi.

Kocaeli Ticaret Odasında icra edilen konferansa; Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, TOBB Karbon Platformu Captanomy Ürün Analisti Mehmet Baran Arıcı, TOBB Sanayi ve KOBİ Politikaları Müdürü Cahit Ceren, Kocaeli Üniversitesi Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Erçin Dinçer, Logo Yazılım Türkiye Kanal Satış Direktörü Altuğ Özmen, BIS Çözüm Kurumsal ve Ticari Ürünler Genel Müdür Yardımcısı Gizem Güneşdoğdu, Eclit KOBİ İş Biriminden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Orçun Akın katıldı.

PEK ÇOK TEMADA OTURUM YAPILDI

Konferans kapsamında; KOBİ'lerin dijital dönüşümleri odağında dijital iş servisleri, e-ticaret, yenilikçi ödeme sistemleri ve açık bankacılık, dijital pazarlama, ERP’nin bulut dönüşümü, İK süreçlerinde dijitalleşme, yönetilen hizmetler gibi pek çok temada oturumlar gerçekleştirildi. İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel de bilgilendirme konferansına katılım sağladı.