Kocaeli Bilişim Fuarı, Öğrencilere Kapılarını Açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), Kocaeli Sanayi Odası (KSO), Gebze Ticaret Odası (GTO), Körfez Ticaret Odası (KTO) işbirliği ile kurulan Kocaeli Fuarcılık A.Ş Kocaeli Bilişim Fuarı açılış töreni gerçekleştirildi.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde başlayan Bilişim Fuarı üç gün sürecek. Yapay Zeka ile kapılarını açan Bilişim Fuarı, Kocaeli Fuarcılık A.Ş’nin ilk etkinliği olması açısından da büyük öneme sahip. Kongre Merkezi’ndeki fuara yaklaşık 100 firma temsilcisi katılarak, öğrenciler ile istişarelerde bulundu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı, Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Sarıaslan ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Can Özgülenç de iştirak ettiler.