Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Şubemizi Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubemizi ziyaret etti.

Ziyarete; Körfez Belediyesi Başkanı Şener Söğüt, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı, Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Sarıaslan, Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, Meclis Üyelerimiz ile denizcilik paydaşlarımız katıldı. Tahir Büyükakın, şubemizin deniz ile denizcilik sektörüne dair çalışmalarını yakında takip ettiğini ifade ederek, faaliyetlerinden dolayı Başkanımız ve Yöneticilerimize teşekkürlerini sundu.

Başkanımız Vedat Doğusel, Kocaeli’de denizciliğin her alanında atılan adımların artarak devam edeceğini belirterek, ziyaretlerinden dolayı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Son olarak konuşan Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı, Büyükakın’a denizciliğe verdiği önemden dolayı teşekkürlerini ileterek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yeni yılda da ortak projeler üzerinde çalışmaya hazır olduklarını bildirdi.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi sonrası çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.