Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Şubemizi İade-i Ziyaret Düzenledi

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubemize iade-i ziyarette bulundu.

Şube hizmet binamızda gerçekleşen ziyarete; İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı, Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Sarıaslan, Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Can Özgülenç ile Meclis Üyelerimiz katıldı.

Şubemiz çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı ile Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel’den, Kocaeli genelinde planlanan denizcilik faaliyetleri konusunda bilgiler aldı.

Kendilerine, nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.