Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri

Bilindiği üzere işsizlik, ülkemizin en öncelikli sorunudur. Bu sorunla mücadelede tüm kurum ve kuruluşlar işbirliği içerisinde hareket etmeli ve sosyal diyalog geliştirme çalışmaları gerçekleştirmelidir. Bu doğrultuda ülkemizde hayata geçen ‘İSTİHDAMDA MİLLİ SEFERBERLİK’ programına da destek vermek amacıyla Kocaeli Valiliğimiz Koordinatörlüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi, Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığı ile işbirliği yaparak bölgemizdeki en büyük İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günlerini gerçekleştirmeyi hedeflemiştir.