Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Dr. Osman Eşgin, Şubemizi Ziyaret Etti

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Dr. Osman Eşgin, ’35. Vergi Haftası’ dolayısıyla İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı ve Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel’i ziyaret etti.

Şube hizmet binamızda gerçekleşen ziyarete; Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, Meclis Üyelerimiz; Atilla Bayramoğlu, Cihangir Kartay, Ömer Parlak, Görkem Mergenay, Uğur Büyük, Şube Müdürümüz Ünal Kalcı, Kocaeli Vergi Daires Grup Müdürleri ile denizcilik paydaşlarımız iştirak ettiler.

Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı, Eşgin ile vergi dairesi grup müdürlerinin, ’35. Vergi Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Dr. Osman Eşgin ise, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubemizin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, denizciliğe katkılarından dolayı Başkanımız yönetim kurulumuza teşekkür etti.

Kendilerine, nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.