Körfez Belediyesi Başkan Aday Adayı Mete Bilgin, Bakanımız Vedat Doğusel'i Ziyaret Etti

Körfez Belediyesi Başkan Aday Adayı Mete Bilgin, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel’i ziyaret etti.

Ziyarete; İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Sarıaslan, Başkan Yardımcımız Can Özgülenç, Meclis Üyelerimiz; Ali Fuat Arıbaş, Cihangir Kartay ile Üyelerimiz; Rasim İlyas Alponat ile Uğur Büyük katıldı.

Başkanımız düzenlenen ziyarette; denizcilik alanında şubemizin gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı. Mete Bilgin ise şubemizin faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek, yönetim kurulumuza çalışmalarında başarılar diledi.