Şube Yöneticilerimizden, İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e Ziyaret

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yöneticilerimiz, İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti.

Başkanlık makamında icra edilen ziyarete; İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, İzmit Belediyesi Sendikalar ve Meslek Odalarıyla İletişim Birim Başkanı Cem Serhat Dayanç, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ile Meclis Üyelerimiz iştirak ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrası yeniden İzmit Belediyesi Başkanlığına seçilen Fatma Kaplan Hürriyet’i tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise, şubemizin faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyleyip, yöneticilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı plaket ve hediye takdiminin ardından sona erdi.