Şube Yöneticilerimizden, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne Ziyaret

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi yöneticilerimiz, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne atanan Alpaslan Açıkgöz'e, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Deniz Limanı Şube Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarete; İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Sarıaslan, Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, Başkan Yardımcımız Can Özgülenç ile Meclis Üyemiz Ali Fuat Arıbaş katıldı.

Başkanımız Vedat Doğusel, şubemizin Kocaeli'de gerçekleştirdiği faaliyetler konusunda bilgilendirmelerde bulunarak, Açıkgöz'e yeni görevinde başarılar diledi. Açıkgöz ise, ziyaretlerinden dolayı yöneticilerimize teşekkür ederek, şubemiz ile birlikte ortak denizcilik çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.