T.C Kocaeli Valiliği, 29 Ekim Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

Kocaeli Valiliği tarafından, 29 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şerefine Kocaeli Kongre Merkezi'nde resepsiyon organize edildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz'un ev sahibi olduğu resepsiyona kentin önde gelen isimleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Resepsiyon Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz'un misafirleri karşılaşması ile başlarken, sonrasında resepsiyon alanına geçildi ve Vali Yavuz günün önemine ilişkin konuşmasını yaptıktan sonra 100. yıl pastası kesildi.

Resepsiyona, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı, Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, Başkan Yardımcımız Can Özgülenç, Şubemiz Sayman Üyesi Dr. Kürşat Bal, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Bamyacı da katılım sağladı.