T.C Ziraat Bankası Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Seyfioğlu, Şubemizi Ziyaret Etti

T.C Ziraat Bankası Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Seyfioğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetimimizi ziyaret etti.

Şube hizmet binamızda gerçekleşen ziyarete; İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı, Meclis Başkan Yardımcımız Yılmaz Sarıaslan, Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Can Özgülenç, T.C Ziraat Bankası Gebze Kurumsal Şube Yöneticisi Ali Yılmaz ile Meclis Üyelerimiz katıldı.

Meclis Başkanımız Vefa İbrahim Aracı ile Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, Seyfioğlu’na ziyaretleri için teşekkür ederek, şubemizin çalışmaları hakkında kendilerine bilgiler verdi.