TÜDEV'in, 2023 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Türk Deniz Eğitim Vakfı’nın (TÜDEV) 2023 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 7 Mart 2024 Perşembe günü, Tuzla’daki TÜDEV Deniz Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Genel Kurul’a, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve Türk Deniz Eğitim Vakfı (TÜDEV)  Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, Meclis Başkanımız Başaran Bayrak, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiz Arıca, Yönetim Kurulu ile Meclis Başkanlık Divanı Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, TÜDEV Üyeleri ve denizcilik sektörünün temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul’da, Divan Kurulu oluşturuldu ve Divan Kurulu Başkanlığına Emin Eminoğlu seçildi.

TÜDEV Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, “Yönetim Kurulu 2023 Yılı Faaliyet Raporu”nu sundu.

Genel Kurul’da, Yönetim ile Denetim Kurullarının 2023 Yılı Faaliyetleri ayrı ayrı ibra edildi, yeni faaliyet dönemine ilişkin tahmini bütçe görüşülüp onaylandı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Doğusel, TÜDEV 2023 Yılı Olağan Genel Kurulu’nda yer aldı.